sâmbătă , 25 iunie 2016
Uite cum poti sa fentezi TAXA AUTO! E legal si nu trebuie sa mergi pana in Bulgaria!

Uite cum poti sa fentezi TAXA AUTO! E legal si nu trebuie sa mergi pana in Bulgaria!

5.494 vizualizari
Distribuie articolulShare on FacebookShare on StumbleUponTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+Print this page

Unde-i lege, e şi tocmeală, că aşa e la noi, românii. Inventivi de fel, mii de români au găsit, deja, o variantă pentru a scăpa de a plăti taxa auto la prima înmatriculare a unei maşini în ţară. Totul se face în mod LEGAL, profitând de o prevedere din lege, care stipulează condiţiile în care proprietarii nu sunt obligaţi să achite taxa de primă înmatriculare sau timbrul de mediu sau taxa auto sau cum o mai vrea Guvernul să-i spună!

Secretul este partajul! Staţi liniştiţi, nu trebuie să divorţaţi ca să vă luaţi maşină. Şi nici nu mai trebuie să mergeţi până în Bulgaria! Reţeta este mult mai simplă.

În noua legislaţie a timbrului de mediu, Guvernul a strecurat la articolul 8 şi autoturismele care provin din partaj printre cazurile de scutire de la plata acestui tip de taxă. Aşa că, în unele judeţe ale ţării – Cluj, Tulcea şi Maramureş -, deja au fost înmatriculate astfel mii de maşini. Şi numărul lor creşte de la o zi la alta, avertizează comisarul-şef Florin Sironca, şeful Serviciului de Înmatriculări Maramureş.

„În ultima lună am avut peste 800 de persoane care au cerut această scutire pentru maşina din partaj. Clar că la mijloc este o şmecherie, dar noi suntem obligaţi să înmatriculăm aceste maşini. Valoarea acestor autoturisme începe de la 300 de euro şi ajunge la mii de euro. Prin această metodă, sume mari de bani nu ajung la bugetul de stat”, spune comisarul Sironca, citat de EVZ.

Poliţistul explică şi şmecheria: „Un anume autoturism este cumpărat din Germania şi apoi vândut în România la doi proprietari, pe baza unui simplu act de mână. Apoi, cei doi se prezintă în faţa unui notar şi solicită partajarea bunului comun, în favoarea unuia dintre ei, adică a adevăratului proprietar. Cu actul notarial din care rezultă partajul, omul se prezintă la Serviciul de Înmatriculări. Eu cred că dacă vorbim despre un partaj, atunci acesta să fie unul legal, să fie stabilit clar modul în care s-a dobândit proprietatea autoturismului de către proprietarii care solicită partajul”, potrivit sursei citate.

@articole_recomandate
130124123453-large

Geamantan plin cu CANNABIS, gasit de politisti in Ploiesti

AnDOO

About Alex

Dupa 6 ani de presa scrisa, TV, online si putin radio, Alex a ajuns la concluzia ca incepuse sa ia viata prea-n serios. Din fericire, si-a revenit la timp. Si asa a aparut Guagal.ro

Lasa un raspuns

Email-ul tau nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sus